Ägg- och mjölkfria krabbelurer

on

Goda till frukost eller mellanmål!

6st
15 minuter

Ingredienser:

1,5 dl            Strösocker
4,5dl             Vetemjöl
3tsk               Bakpulver
1msk            Vaniljsocker
No Egg-ersättning motsvarande 2 ägg (pulver+vätska)
2,5dl             Havredryck

Flytande mjölk- och sojafritt margarin till stekning.

  • Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  • Rör ihop No Egg-ersättningen motsvarande 2 ägg enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda ner No Egg-ersättningen i bunken med de torra ingredienserna.
  • Tillsätt havredryck och rör ihop en slät smet.
  • Stek i flytande mjölkfritt margarin i en stekpanna på medelhög värme.
  • Servera genast tillsammans med sylt, strösocker eller havrebaserad glass.

Går även att doppa de nygräddade krabbelurerna i strösocker efter tillagning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *