Skrädmjölsdrömmar

on

30st
160 grader i ugn
15-20 minuter

Ingredienser:

75g               Mjölkfritt margarin
2dl                Strösocker
1,5dl            Skrädmjöl
1dl                Gluten- och mjölkfri mjölmix eller vanligt vetemjöl
1tsk              Hjortronsalt
1tsk              Vaniljsocker

  • Dela det mjölkfria margarinet i kuber och lägg i en bunke.
  • Blanda ner resten av ingredienserna i bunken. Degen ska bli smulig.
  • Forma bollar av degen och platta till dem innan de läggs på en bakpappersklädd plåt.
  • Grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter.

Skrädmjöl är mjöl gjort på malet havre. Det är upp till var och en om man som glutenintolerant/överkänslig klarar av det, eftersom allt havre är mer eller mindre konaminerat av gluten. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *